Despre mine

Sunt  un hairstylist specializat în tratarea problemelor părului și ale pielii (tricologist), formator și consilier în dezvoltare personală, pe scurt, sunt Expertul tău în Self-Care.

Am o experiență de peste 8 ani în tratarea problemelor părului și pielii, peste 18 ani de când studiez despre dezvoltare personală și am activat în industria medicală ca și coordonator al unei echipe de 26 de doamne pe partea de relații cu pacienții.

Toate drumurile m-au dus către a ajuta oamenii, așadar azi ajut femeile să-și redobândească încrederea, sănătatea și armonia prin îngrijirea personală (self-care), atât pe plan fizic, cât și mental și emoțional.

 

expert dezvoltare personala

Astăzi, îmbin partea de hairstyling cu dezvoltarea personală, pentru a oferi clientelor mele un păr sănătos, de la rădăcină (de la interior, spre exterior), care se aranjează simplu, ușor și repede, chiar la ele acasă, cu un minim de produse (trei de obicei).

Studiez atent produsele din punct de vedere al ingredientelor, ca să fie calitative, fără ingrediente nocive, cât mai naturale și potrivite tipului lor de scalp sau păr.

Prin obținerea unui păr sănătos, clientele mele se simt frumoase, fără griji, relaxate și încrezătoare în forțele proprii, iar asta le face să radieze.

Mi-am propus ca prin tot ceea ce fac, să ajut clientele să-și cunoască părul, corpul, emoțiile, gândurile și cum acționează acestea interdependent. 

Metoda mea unică de lucru, te ajută într-un mod simplu, eficient și rapid să obții un corp sănătos, un păr strălucitor, dar și emoții pozitive care să contribuie la starea ta de bine și la rezultate pe termen lung.

Atunci când ai 3 produse potrivite tipului tău de scalp, păr; atunci când stilul tău de viață este echilibrat, când emoțiile tale nu mai sunt reprimate, părul va radia bucurie, frumusețe și armonie. 

Ce zici, a venit momentul să te simți fără griji?

Se zice că atunci când ajuți un om, ajuți o lume întreagă. 

Hai să schimbăm lumea și să trăim frumos!

Self-care is giving the world the best of you, instead of what's left of you.

Cărți care m-au inspirat

Experiența clientelor cu mine