Îngrijire fizică

I. Pachetul 90 de minute cu mine

Prin pachetul 90 minute cu mine, aflăm tot ce ține de starea de sănătate a corpului tău, a scalpului, a firului de păr, precum și sănătatea ta emoțională.

Există o legătură strânsă între emoțiile noastre și starea de sănătate a corpului, a părului și a pielii noastre, iar pentru a putea avea un tratament eficace, avem nevoie să avem o hartă a noastră. Să știm cum stăm, unde ne situăm și ce este de făcut.

În cele 90 minute pe care le vom petrece împreună, vom afla: care este stilul tău de viață, care sunt emoțiile tale, care este ritualul tău de îngrijire, ce faci corect, ce trebuie să îmbunătățim,dacă folosești sau nu produsele potrivite ție, cum poți îmbunătăți ritualul tău de îngrijire, mindset-ul și cum transformi emoțiile negative în sursă de putere.

Prin cele 2 aparate:

1. Cu Tricho-derm – care este o microcameră, un microscop, reușesc să măresc imaginea scalpului și a firului de păr de până la 1000 de ori și astfel pot știi cu exactitate, dacă avem un început de alopecie (chelie), dacă părul se rupe, dacă avem mătreață uscată, grasă, dermatită, psoriazis, exces de sebum și multe alte probleme;

2. Cu Quantum Resonance – reușesc, prin intermediul biorezonaței să văd cum stau celulele din corpul tău, ce vitamine îți lipsesc, cât de stresată ești și ce alimente ar fi indicat să consumi pentru a oferi părului tău exact ce are nevoie.

Durata totală a serviciului este de 1h30min.

Cum se desfășoară?

Ce include?

III. Feel the sparkle on your hair

Prin tratamentul părului, avem grijă să tratăm problemele părului, cum ar fi elasticitatea, hidratarea și porozitatea.

Prin acest tratament avem grijă de părul deteriorat, subțiat, deshidratat, părul poros, casant și îl ajutăm prin placa cu infraroșu și ultrasunete, ca substanțele de care are nevoie să ajungă direct în interiorul firului de păr.

Vei vedea că părul are mai multă strălucire, se simte mult mai plin și mai neted.

Durata totală a serviciului este de 1h30 min.

III. Feel the sparkle on your skin

Prin tratamentul scalpului, avem grijă să tratăm problemele pielii, cum ar fi: mătreața uscată, mătreața grasă, excesul de sebum, dermatita, problemele de cădere a părului.

Durata totală a serviciului este de 1h30 min.

tratament păr, emoți

IV. Pachet tuns

Fie că vrei o schimbare de look, o reîmprospătare a tunsorii sau poate a trecut ceva timp de când nu te-ai tuns și vrei să iei vârfurile care s-au stricat, acest serviciu este un răsfăț, o oră de relaxare doar pentru tine

Durata totală a serviciului este de 1h30min.

Listă de prețuri