păr

Toți avem mari emoții cu situația care există acum în lume, oare aceste emoții se văd și pe sănătatea părului nostru?

Tu ce zici?

Ai avut Covid?

Ai avut emoții?

Ce ai remarcat diferit cu corpul tău după ce te-ai însănătoșit?

Te-ai simțit mai obosită? Fără putere de concentrare?

Părul tău a căzut mai mult ca de obicei?

Pentru mine părul reprezintă mai mult decât accesoriul de zi cu zi, care ne oferă feminitate.

Părul oglindește toate stările tale interioare. Circuitul este cam așa:

GÂNDURILE TALE creează  EMOȚIILE TALE, care mai departe creează  REACȚIILE CHIMICE din corpul nostru, care ne ajută să fugim, să supraviețuim sau să ne bucurăm de ce este în jurul nostru.

REZULTATUL EXTERIOR pe care noi îl vedem, părul strălucitor, pielea radioasă, nivelul crescut de energie, sunt efectele tuturor pașilor anteriori menționați.

Părul este indicatorul procesului de mai sus și oglindește furia ta, autocritica interioară.

Am ales să mă specializez ca și consilier în dezvoltare personală, pentru că am considerat că așa este corect față de clientele mele, doar așa pot să le ofer un tratament eficient al părului, un tratament care să rezolve cauza, nu doar efectele.

Dezvoltarea personală vine în ajutorul tratamentelor de coafor, pentru că te ajuta să-ți găsești modalități prin care să gestionezi diferit emoțiile care acum îți transmit că nu ești pe calea bună, ci dimpotrivă, îți fac rău.

Și pentru că îmi doresc ca tu să trăiești frumos, sănătos, armonios, știu că pot să îți ofer un tratament eficace, doar dacă îmbin sănătatea ta emoțională, cu sănătatea corpului tău, cu sănătatea sufletului tău. Prin scanarea corpului cu biorezonanță, vedem sigur ce vitamine îți lipsesc, prin afecțiunile părului/pielii vedem ce emoții ai care nu te ajută, iar prin consilierea în dezvoltare personală gestionăm emoțiile și le transformăm în surse de putere și remediem acele afecțiuni care astăzi te deranjează. 

Când ai parte de un tratament exterior profesional și un tratament interior profesional, rezultatul va fi ARMONIE, SĂNĂTATE, STIMĂ DE SINE, FRUMUSEȚE. 🙏